bilrengøringsprodukter

De fleste gør-det-selv-ere begynder at rense indersiden ved at vaske tæppet med shampoo. Det er en fejl, du vil simpelthen få det rodet igen, når du renser de øvre overflader. Alt taget i betragtning, Den mest ideelle måde at rengøre en bil på: Skub sæderne fremad og rydde op i skrammel Du vil blive overrasket over, hvad du finder bag sæderne. Vi observerede en tabt telefon, nok kuglepenne og blyanter til at forberede et lille kontor, og nok småpenge til en del tidsmaskinesnacks. Støvsug sæderne, fjern måtterne og Bil rengøring støvsug tæppet. Brug en børsteforbindelse til krypterings- og indgangsbrædderne. Husk at udslette og støvsuge de nyttige indgangslommer (en kilde mere af tabte rigdomme). Brug en gulvbelægningsrensemaskine til at få den dybe jord, der synker ned i tæppets tråde. (Rent stof placerer sig også på denne måde.) Det sprøjter tæppet med vand og renere og suger bagefter jord og snavs ind i et depot. En maskine som denne betaler sig selv efter kun et par formål. Du kan også leje en fra et lejefællesskab eller bruge et stænk på rengøringsmiddel og en skurebørste alt taget i betragtning.

 

Den mest ideelle måde at rengøre en bil på: Skrab de irriterende klistermærker af

Hele dine offentlige og statsparkklistermærker kan bringe tankerne hen på utrolige erindringer, men de kan være en visuel fare, når de samler sig. De flotte klistermærker trækkes af i tilfælde af, at du kan komme under et hjørne og forsigtigt trække dem fri ved et 90-graders punkt. Andre vil efterlade en klæbrig opbygning og kræve en smule mere overvejelse.

Den mest effektive måde at rengøre en bil på: Børst luftåbningerne ud

Disse lameller er en ægte magnet for støv, og en støvsuger med børstetilslutning får simpelthen ikke alt. Tag en billig håndværksmalerpensel og giv den en lille chance for at møblerne er rene. Arbejd børsten ind i hullet for at samle resterne.